Last minute Sicilië

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last-minutes
  4. Italie
  5. Sicilie

Last minute Sicilië 

Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie vind je op het zonnige Sicilië

Het grootste eiland van de Middellandse zee is het wonderschone Italiaanse Sicilië. Dit romantische eiland heeft alle ingrediënten voor een heerlijk ontspannen vakantie. Van lekker relaxen op het strand tot een actieve dag in één van de bijzondere steden, Sicilië heeft het allemaal.

Sicilië heeft veel bijzondere bezienswaardigheden. De wereldberoemde vulkaan Etna is hier een goed voorbeeld van. Deze actieve vulkaan trekt veel toeristen en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Meer zin in een lekker dagje ontspannen? Ga dan naar de mooiste en oudste badplaats die Sicilië bezit, namelijk Toarmina. De knusse badplaats heeft iets magisch, waardoor toeristen en locals hier graag verblijven. Ook de combinatie van cultuur en historie maakt dat veel mensen terug keren naar de betoverende plek. Boek nu en geniet van een droomvakantie!

Waarom Sicilië?

  • Eeuwenoude schatten
  • Charmante badplaatsen
  • Filmdecor van 'The Godfather'

Waarom Sicilië?

Sicilië is misschien wel een van de meest veelzijdige eilanden die Sunweb in haar aanbod heeft opgenomen. De Siciliaanse keuken bezit naast Italiaanse gerechten ook over Franse, Griekse, Arabische en Spaanse invloeden waar je jouw vingers bij aflikt. Zin in een lekker ijsje? Dan is de Siciliaanse specialiteit ‘Brioche con gelato’ leuk om te proberen. De specialiteit is een zoet broodje ijs die de Italianen naast lekkernij ook graag als ontbijt verorberen. Uitgegeten? Op tientallen kilometers afstand van de kust van Sicilië vind je de Eolische eilanden. Pak de boot en je bent verzekerd van een heerlijk dagje uit! Meer Italiaanse last minutes bekijken? Kijk dan eens op onze Italiaanse last minute pagina.

Bekijk hier alle last minutes naar Sicilië