Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Last minute Sicilië

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Italie
  5. Sicilie

Last minute Sicilië 

Toe aan een last minute op het zonnige Sicilië? 

Het grootste eiland van de Middellandse zee is het wonderschone Italiaanse Sicilië. Dit romantische en zonnige eiland heeft alle ingrediënten voor een heerlijk ontspannen vakantie. Van lekker relaxen op het strand tot een actieve dag in één van de bijzondere steden, Sicilië heeft het allemaal.

Sicilië heeft veel bijzondere bezienswaardigheden zoals de wereldberoemde vulkaan Etna. Deze actieve vulkaan trekt veel toeristen en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Meer zin in een lekker dagje ontspannen? Ga dan naar de mooiste en oudste badplaats die Sicilië bezit, namelijk Toarmina. De knusse badplaats heeft iets magisch, waardoor toeristen en locals hier graag verblijven. Ook de combinatie van cultuur en historie maakt dat veel mensen terug keren naar deze betoverende plek. Boek nu jouw last minute naar Sicilië en ontdek het zelf!

Waarom last minute Sicilië?

Sicilië is bekend als filmdecor van ‘The Godfather’. De Siciliaanse keuken bevat naast Italiaanse gerechten ook over Franse, Griekse, Arabische en Spaanse invloeden waar je jouw vingers bij aflikt. Zin in een lekker ijsje? Dan is de Siciliaanse specialiteit ‘Brioche con gelato’ leuk om te proberen. De specialiteit is een zoet broodje ijs die de Italianen naast lekkernij ook graag als ontbijt verorberen. Uitgegeten? Op tientallen kilometers afstand van de kust van Sicilië vind je de Eolische eilanden. Pak de boot en je bent verzekerd van een heerlijk dagje uit! Meer Italiaanse last minutes bekijken? Kijk dan eens op onze Italiaanse last minute pagina.

Vind jouw ideale last minute naar Sicilië