Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Vakantie 2021

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Vakantie 2021

Naar de zon op vakantie in 2021!

Kijk jij ook al uit naar jouw vakantie in 2021? Met Sunweb geniet je voordelig op de mooiste bestemmingen van een zon, zee & strand. Of dat nu met jouw familie is of met jouw partner, we hebben voor ieder reisgezelschap een geschikte vakantie!

Ook in de schoolvakanties in 2021 is er genoeg keuze uit heerlijke zonvakanties. Van de sirtaki dansen in Griekenland in de meivakantie en tapas eten in Spanje in de zomervakantie tot aan het ontdekken van de prachtige onderwaterwereld van Egypte in de voorjaarsvakantie. Of kies jij toch liever voor zonnen aan het strand in Portugal? Het kan allemaal en dit is slechts een greep uit het eindeloze aanbod! Ontdek snel alle vakanties en boek alvast jouw vakantie in 2021 naar de zon.

All inclusive hotels

Bestaat jouw favoriete vakantie uit luieren, zonnen en verwend worden? Dan is een all inclusive vakantie in 2021 echt iets voor jou. De naam zegt het eigenlijk al; een vakantie waarbij alles inclusief is! Dat betekent een weekje weg en onbeperkt genieten van eten en drinken in de mooiste all inclusive hotels, waarbij jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Vind hier de all in vakantie die bij jouw budget past.

Familievakanties naar de zon

Zoek jij een vakantie in 2021 met jouw familie? Daarvoor ben je bij Sunweb helemaal aan het juiste adres. Aan iedereen is gedacht zodat het hele gezin een geweldige vakantie tegemoet gaat. Voor de allerkleinsten is er in de zomervakantie de Sparky Kids Club met Nederlandstalig vermaak. Ga je op vakantie met tieners? Dan zijn de Xperience vakanties waar de coolste activiteiten georganiseerd worden ideaal. Vind hier jouw perfectie familievakantie in 2021.

Vakanties zomer 2021

Ga jij het liefst op vakantie in de zomer van 2021? Bekijk dan snel het aanbod. Staat jouw favoriete vakantie er nog niet tussen? Houd dan onze website in de gaten en schrijf je in voor de Alert Service om op de hoogte te blijven zodra jouw favoriete vakantie in zomer 2021 beschikbaar komt om te boeken.

Wanneer wil je op vakantie?

Bekijk de vakantieadresjes per schoolvakantie in 2021:

Vind jouw perfecte vakantie in 2021: