Last minute Lesbos

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zomervakantie
  4. Griekenland
  5. Lesbos

Last minute Lesbos

Zin in een strandvakantie gecombineerd met cultuur en natuur?

In de Oost-Egeïsche zee voor de kust van Turkije vind je het prachtige eiland Lesbos. Het is het op twee na grootste eiland van Griekenland, dus je zal je hier niet vervelen! Op Lesbos is het in de zomer erg lekker weer, waardoor veel mensen het eiland bezoeken. De plaats Petra is een typisch Grieks dorp met een mooi strandje. Je vindt er ook authentieke straatjes en lokale restaurants. Anaxos is een sfeervol rustig dorpje met het mooiste kiezelstrand van de noordkust van Lesbos.

Lesbos wordt door de lokale bevolking ook wel Lesvos genoemd. Op Lesbos vind je veel gezellige tavernes waar je heerlijk kunt neerploffen als je klaar bent met zonnen. Ook watersporters kunnen hier hun hart ophalen, aangezien er hier veel sporten te beoefenen zijn. Denk hierbij aan zeilen, surfen, snorkelen of parasailen. Mytilini is de hoofdstad van Samos, en is zelfs een van de oudste steden van heel Griekenland!

Waarom Lesbos?

  • Zeer geliefd eiland
  • Warmwaterbronnen
  • Waanzinnige baaitjes

Petra

Authentiek Grieks dorpje 

Anaxos

Mooiste kiezelstrand van Lesbos

Plomari

De Ouzo hoofdstad

Waarom Lesbos?

Prachtige kiezel, keien en zandstranden, waanzinnige natuur & uitzichten en gezellige tavernes. Op Lesbos kan je daarnaast ook veel excursies ondernemen, naar oude bezienswaardigheden uit de oude Griekse tijd. Lesbos heeft alle ingrediënten om een vakantie te beleven die je nooit meer zal vergeten! Wil jij Lesbos zelf ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Lesbos bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina.