Last Minute Samos

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zomervakantie
  4. Griekenland
  5. Samos

Last Minute Samos

Droom weg bij een vakantie op het schitterende eiland Samos!

Samos is een Grieks eiland wat op 1,5 kilometer van de kust van Turkije ligt. Het is een geliefde bestemming, aangezien alles hier te vinden is! De badplaats Pythagorion is een bekende bestemming op Samos, en is dan ook één van de meest bezochte vakantiebestemming op het eiland. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een fijne vakantie. Kokkari is ook een leuke plaats om te overnachten. Hier vind je mooie kiezelstranden en een klein pittoresk centrum.

Op Samos vind je veel oude historische bezienswaardigheden. Wist je dat Pythagoras op Samos is geboren? De gelijknamige hoofdstad Samos is ook een bezoekje waard. Het is tegen de omliggende heuvels aangebouwd, en heeft een gezellige haven. ’s Avonds kun je ervoor kiezen om naar een zonsondergang te kijken, een cocktail te drinken op een leuk terrasje of je kunt er heerlijk dansen in de vele cafés die het eiland rijk is. Voor wie een rustige en relaxte vakantie wilt houden, kan lekker luieren op de schitterende stranden met azuurblauw water!

Kokkari

Gezellig centrum en prachtige kiezelstranden.

Pythagorion

Sfeervolle plaats.

Ireon

Historisch dorpje met kiezelstranden.

Waarom Samos?

Samos heeft simpelweg alles te bieden! Je kan hier heerlijk luieren op het strand, wandelingen maken in de bergen of de oude historische bezienswaardigheden bezoeken. Daarnaast is het eiland een plaatje om te zien! Heb jij al zin om je vakantie te vieren op het zonovergoten eiland Samos? Boek dan nu een last minute naar Samos bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina.