Last minute Zakynthos

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zomervakantie
  4. Griekenland
  5. Zakynthos

Last minute Zakynthos

Zakynthos is misschien wel het meest romantische Griekse eiland. Het eiland ligt net als Corfu in de Ionische Zee en bezit over adembenemende uitzichten, prachtige stranden en helder zeewater. Zakynthos staat ook wel bekend als het schildpaddeneiland. Kortom, de ideale vakantiebestemming voor jouw last minute naar Griekenland. 

Zakynthos beschikt over veel baaien en de meest gefotografeerde is toch wel Navagio Bay. Mede door het eeuwenoude scheepswrak trekt deze plek ieder jaar weer bijzonder veel toeristen. De gelijknamige hoofdstad is tijdens jouw zonvakantie ook zeker het bezoeken waard. Er is zoveel moois te ontdekken: geniet van de mooie stranden, de cultuur en de prachtige natuur op dit prachtige eiland. Enthousiast geworden? Boek dan nu jouw last minute vakantie naar Zakynthos en profiteer van onze beste deals. 

Vind hier jouw Zakynthos last minute:

Waarom Zakynthos?

Een vakantie naar Zakynthos verrast iedereen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsje Agios Sostis. Dit dorp heeft precies tegenover zich een eiland liggen met dezelfde naam. Via een lange houten brug is dit eilandje te bereiken en vooral veel toeristen brengen daar graag tijd in het zonnetje door. Ook de ‘Blauwe grotten’ in de buurt van Agios Nikolaos zijn een opzichzelfstaande attractie. Wil je nog meer vakanties naar Griekenland zien? Kijk dan eens bij onze andere bijzondere last minutes bestemmingen.