All Inclusive Zakynthos

All inclusive Zakynthos

 Zin ineen all inclusive vakantie naar Zakynthos?  

Zakynthos ligt net als Corfu in de Ionische Zee en heeft een magische aantrekkingskracht op haar vakantiegangers. Dit Griekse eiland staat bekend om haar rotsachtige baaien met azuurblauw zeewater en witte stranden. Zakynthos-stad, de hoofdstad, is een bezoek meer dan waard. Lekker slenteren door de charmante straatjes, genieten van het uitzicht op het schiereiland Vassilikos en de vele bezienswaardigheden en culturele schatten. Wil jij de magie van dit Griekse eiland zelf ervaren? Boek dan nu een all inclusive vakantie naar Zakynthos!  

Op Navagio Bay ook wel ‘smokkelbaai’ of ‘Scheepwrakkust’ genoemd, vind je de grootste trekpleister van dit eiland. Een foto met dit oude aangespoelde schip mag niet in je fotoboek ontbreken, maar alleen al deze baai met imposante kalkrotsen en het heldere water moet je gezien hebben. De natuur is adembenemend op Zakynthos. Tijdens een bootexcursie naar de Blauwe Grotten kleurt alles fluoriserend blauw door de weerkaatsing van het licht en wist je dat honderden zeeschildpadden jaarlijks hun eitjes leggen op dit eiland? Met een beetje geluk kom je ze zelf tegen tijdens je all inclusive vakantie naar Zakynthos!  

Waarom all inclusive Zakynthos? 

Wanneer je een all inclusive vakantie boekt naar Zakynthos kom je niet voor verrassingen te staan en word je volledig ontzorgd. Zou hou jij extra tijd over om te genieten dit magische eiland en alles wat het te bieden heeft. De mooie stranden, pittoreske oude dorpjes, de vele baaien in combinatie met de vriendelijke bevolking en Griekse gastvrijheid zorgen voor het échte Griekse vakantiegevoel. Op zoek naar andere Griekse bestemmingen? Ontdek Griekenland op jouw manier! 

  1. Home
  2. Vakantie
  3. All inclusive
  4. Griekenland
  5. Zakynthos