100% flexibiliteit voor jouw wintersport

Met geldteruggarantie en gratis omboeken

100% flexibiliteit voor jouw wintersport

Wij begrijpen dat het onzekere tijden zijn. Daarom bieden wij jou graag de volgende zekerheden wanneer je een wintersport bij ons boekt:

✅ Geldteruggarantie

✅ Gratis omboeken tot 6 weken voor vertrek

Vakantiedokter: Vertrek met een gerust hart op vakantie 

✅ 100% veilig op vakantie 

Het eerste aanbod voor volgend wintersportseizoen staat online. Bekijk al onze beschikbare vakanties en verzeker jezelf van de beste accommodatie aan de laagste prijs!

Zorgeloos op wintersport met Sunweb

Welke maatregelen neemt Sunweb?

Wij willen jouw skivakantie tijdens het wintersportseizoen 2020/2021 zo zorgeloos mogelijk maken. Daarom bieden wij jou de volgende garanties aan:

Geldteruggarantie

Kijk jij er al naar uit om jouw volgende vakantie te plannen, maar ben je bang dat jij je geld niet terugkrijgt bij een aangepast reisadvies? Heb je al een voucher en wil je, bij een annulering door COVID-19, niet nogmaals een voucher ontvangen? Om jou een zorgeloze aanloop naar jouw vakantie te bezorgen, bieden wij vanaf nu de geldteruggarantie aan voor nieuwe boekingen met vertrek tussen 15 december 2020 en 31 oktober 2021

Flexibel omboeken

Bij Sunweb kun je tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken. Zo ben je altijd zeker van een veilig wintersport mocht er op bestemming iets veranderen nadat je hebt geboekt. Het is ook mogelijke om om te boeken naar een ander skigebied, land of zelfs naar een zomerbestemming. Lees hier alle voorwaarden voor het omboeken van jouw wintersportvakantie

Vakantiedokter: altijd met een gerust hart op vakantie

Om onze vakantiegangers met een veilig gevoel op vakantie te laten vertrekken, lanceren we, in samenwerking met AXA, de vakantiedokter. Via de Sunweb app kan je vanaf nu gemakkelijk een online videoconsultatie voeren met een Belgische dokter; helemaal in je eigen taal, of dit nu Nederlands, Frans of Engels is. 24 op 24 staan er online dokters ter beschikking die onze reizigers via videogesprekken kunnen bijstaan met advies en richtlijnen! 

100% veilige vakanties

  • Om de veiligheid en gezondheid van reizigers te waarborgen, hebben we een Health & Safety afdeling die samenwerkt met Intertek Cristal. Dit is een professional met meer dan 23 jaar ervaring voor maatregelen en controles op hygiëne en veiligheid in het toerisme. We hebben samen richtlijnen voor hygiëne opgesteld voor jouw volledige vakantie; zowel de reis en verblijf.
  • Naast de focus op preventie van het coronavirus, worden er bij accommodaties ook veiligheidscontroles uitgevoerd op onder meer zwembaden, voedsel, brand, water, veiligheid en beveiliging. Wij bieden enkel producten aan die voldoen aan deze normen. Onze reisleiding is getraind op gebied van Health & Safety en is goed geïnformeerd over regels van de lokale autoriteiten.