Lente skien

Skiën in de lenteSkiën in maart en april

Sneeuw en zon: dubbelop genieten

Naarmate het wintersportseizoen eindigt, worden de omstandigheden in de Alpen alleen maar beter. De dagen worden langer, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en ook de temperatuur gaat omhoog. Zo hoef je niet meer volledig ingepakt de piste op en kun je tijdens de lunch lekker in het zonnetje zitten. Tijdens het seizoen is er meer dan genoeg sneeuw gevallen, dus ook daarover hoef je je geen zorgen te maken. Ga skiën in maart of april en geniet van volop sneeuw en zon. Dubbel genieten! 

Last Minutes

Super voordelig

Jouw wintersport nog niet geboekt? Er zijn nog volop Last Minute vakanties beschikbaar, super scherp geprijsd!

In het zonnetje

In het zonnetje

Naast de enorme hoeveelheid sneeuw is ook de zon in grote getalen aanwezig! Ben jij een mooiweerskiër? Ideaal!

Sneeuwzeker

Voldoende sneeuw

Tot aan de laatste dag van het seizoen kunnen skiën? Kies voor een gebied dat sneeuwzeker is of een gletscher heeft!Evenementen in de Alpen

Snowjam

Totally Snowjam

Overdag strijden de beste riders van de Benelux voor hun nationale titel in de categorieën freestyle snowboard en ski en voor de eer van hun vaderland. Daarna starten de partytunes en tovert Snowjam Les Deux Alpes om tot het grootste bergfestival van Frankrijk.

Dutchweek

Dutchweek

Zin in een geweldige afsluiting van het wintersportseizoen? Door de combinatie van de sportieve wintersport en de evenementen is Dutchweek dé perfecte wintervakantie! Ook dit jaar wordt het skisportseizoen met een knaller afgesloten in Val Thorens, Saalbach en Gerlos!