Sneeuwbericht

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Skigarantie
  4. Sneeuwbericht

Sneeuwbericht

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur! De komende weken vertrekken er veel mensen richting de wintersportgebieden om daar van een heerlijke vakantie te gaan genieten. Een essentieel onderdeel van een wintersportvakantie is natuurlijk SNEEUW! Via deze pagina willen wij jullie op de hoogte houden van de actuele situatie op onze wintersportbestemmingen.
 
Heb je al geboekt en wil je graag gebruik maken van de skigarantie? Lees hiernaast hoe je de skigarantie aanvraagt!
 
Houd deze pagina goed in de gaten voor de laatste updates over de verschillende skigebieden en sneeuwcondities!

Skigarantie aanvragen

Vanaf wanneer is de skigarantie geldig?
De skigarantie is geldig voor vakanties geboekt t/m 31 oktober 2020 waarbij het gehele verblijf valt tussen 19 december 2020 en 20 maart 2021.Hoe kan ik gebruik maken van de skigarantie?

Vul ons skigarantie-formulier in (op maandag van de week van vertrek). Let op: wij nemen geen telefonische verzoeken aan.Wanneer krijg ik een reactie op mijn verzoek?
Uiterlijk 2 dagen voor vertrek nemen wij contact met je op.
Wij reageren op iedere aanvraag. Wanneer je al een aanvraag hebt ingediend en daarna hier ziet staan dat je wel/geen recht hebt op de skigarantie, zullen wij je altijd ook nog per mail/telefonisch op de hoogte brengen. Wij nemen altijd zo spoedig mogelijk contact op.Wanneer heb ik wel of geen recht op skigarantie?
Mocht je dit niet zeker weten? Bekijk dan de uitgebreide voorwaarden.

Updates over skigarantie volgen zodra de skigarantie ingaat