Sunweb sneeuwbericht

Sneeuwbericht

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Skigarantie
  4. Sneeuwbericht

Ligt er sneeuw op jouw bestemming?

Het skiseizoen staat weer voor de deur! Ga jij binnenkort weer op wintersportvakantie, dan wil je natuurlijk wel dat er sneeuw ligt. Op deze pagina lees je alles over de actuele situatie op onze wintersportbestemmingen.

Houd deze pagina goed in de gaten voor de laatste updates over de verschillende skigebieden en sneeuwcondities!

Het actuele sneeuwbericht

We geven je updates over de sneeuwcondities als het wintersportseizoen start. 

Skigarantie aanvragen

Altijd verzekerd zijn van een skivakantie met sneeuw?
Wij snappen dat jij verzekerd wilt zijn van een goed pak sneeuw tijdens je skivakantie. Daarom bieden wij nu gratis Skigarantie voor alle vakanties die geboekt zijn vóór 18 oktober 2022 en die plaatsvinden in skigebieden met een minimale hoogte van 2000 meter. De gehele vakantie moet tussen 24 december 2022 en 25 maart 2023 vallen. Ligt er niet genoeg sneeuw op jouw bestemming? Dan boek je simpelweg je vakantie om naar een bestemming waar wel sneeuw ligt. Geweldig toch? 

Hoe kan ik gebruik maken van de Skigarantie?
Ligt er niet genoeg sneeuw op bestemming? Vul dan ons Skigarantie-formulier in. We nemen geen telefonische verzoeken aan. 

Wanneer heb ik wel of geen recht op Skigarantie?
Om te profiteren van gratis Skigarantie, moet je vakantie aan een aantal voorwaarden voldoen. Bijvoorbeeld de vakantie moet geheel vallen tussen 24 december 2022 en 25 maart 2023 en plaats vinden in een skigebied met 2000 meter hoogte. Wil je meer weten? Bekijk dan de uitgebreide voorwaarden.