Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Kust van Rhodos, Griekenland

Hotel Rhodos boeken

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Hotel
  4. Griekenland
  5. Rhodos

Vind jouw perfecte hotel op Rhodos

Rhodos is onderdeel van Griekenland en door de zonnige zandstranden, mooie groene natuur, gezellige dorpjes en bruisende badplaatsen een perfecte vakantiebestemming. Bovendien ben je al binnen 3,5 uur vliegen op dit mooie eiland. Bekend zijn het sfeervolle witte dorpje Lindos en de hoofdstad Rhodos-Stad. Dit is behalve een gezellige stad met veel winkels en horeca, ook een historische bezienswaardigheid op zich. Er is veel keuze aan hotels op Rhodos van waaruit je makkelijk de mooiste plekken van het eiland ontdekt. De hotels liggen vaak dichtbij het strand en hebben een heerlijk zwembad voor een verfrissende duik. Droom jij al weg bij het idee? Ontdek dan nu welk hotel in Rhodos bij jou past.

De beste hotels in Rhodos

Rhodos is één van de grootste Griekse eilanden en heeft een ruim aanbod aan accommodaties. Ga je naar Rhodos met kinderen? Dan zijn er genoeg familiehotels met kindvriendelijke kamers, animatie, zwembaden en leuke activiteiten. Van hieruit ben je zo op het strand waar de kinderen lekker kunnen ravotten in het zand. Als je met z’n tweeën op vakantie gaat en liever geen kinderen om je heen hebt, kies je voor een adults only hotel. Verwen jezelf extra met een all-inclusive service. Dan word je de hele dag goed verzorgd met eten en drinken: heel relaxed. Liever een kleiner verblijf? Kijk dan bij de kleinschalige hotels op Rhodos. Deze charmante accommodaties liggen vaak in een mooie omgeving of dichtbij de stad.

Voor deze bezienswaardigheden kom je je hotel uit

Van historische bezienswaardigheden en pittoreske dorpjes tot schitterende baaien en natuurgebieden. Er zijn genoeg mooie plekken op Rhodos om te ontdekken en er is altijd wat te doen op dit Griekse eiland. Boek een hotel in Rhodos-Stad en loop zo naar het middeleeuwse centrum. Bezoek de Suleman Moskee, de Roloi klokkentoren en het Paleis van de Grootmeesters. Wist je dat dit centrum op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat? Bezoek ook het eerdergenoemde Lindos, één van de oudste dorpen van Rhodos. Hier zijn allemaal witte huisjes tegen een heuvel op gebouwd. Een bijzonder contrast met de azuurblauwe zee. De hotels in Lindos hebben dan ook een prachtig uitzicht. Liever meer natuur zien dan stad? Bezoek dan de vlindervallei of de mooiste baai van Rhodos: Anthony Quinn Bay.