Vakanties juli 2022

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Juli

Op vakantie in juli 2022

Vakantie juli: de beste plekken voor de zon

Op vakantie in juli 2022? De zomervakantie is bij uitstek hét moment om eens lekker op vakantie te gaan. In een paar uur vliegen sta je volledig in een andere wereld. Populaire vakanties in juli zijn bijvoorbeeld de Griekse eilanden, de Portugese kust en de Spaanse eilanden.  

Naast zonvakantie in juli, hebben we ook fijne stedentrips in juli. Of combineer het beste van beide werelden en ga op vakantie naar een plek met goed strand én fijne steden. Daar heb je direct dat vakantiegevoel te pakken. Waar ga jij heen op vakantie in juli? Laat je inspireren en boek direct jouw zonvakantie voor juli 2022. Liever last minute je zonvakantie in juli boeken? Ook dat kan.

Zonvakantie in juli 

Wat je allemaal wilt weten over je zonvakantie in juli

Wil je op vakantie in juli, dan wil je vast lekker weer. Nou, die schijnt genoeg op een paar uur vliegen! En heel eerlijk, in Spanje, Italië of Kroatië lijken ze dat vakantiegevoel uitgevonden te hebben. Kun je wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan deze 5 hoogtepunten van Kreta, wat je kunt doen in de Portugese Algarve of deze tips voor 5 mooiste Spaanse eilanden. Dat wordt nog lastig kiezen: waar ga jij heen op vakantie in juli?

Last minute juli

Ben jij iemand die graag last minute kijkt waar je heengaat op zonvakantie in juli? Dat is geen probleem. Bij Sunweb hebben namelijk het hele jaar door de beste last minute deals voor je zonvakantie. Of je nu een zonaanbidder bent, houdt van een actieve vakantie, of juist nieuwe steden ontdekt: de keuze is reuze. Dus laat je inspireren met deze zonbestemmingen, pak je koffers en ga in juli op vakantie!

Stedentrips juli

Liever een stedentrip in juli in plaats van een zonvakantie? Dat kan natuurlijk ook! Een paar dagen op stedentrip geeft je zoveel nieuwe energie. Van culturele hoogstandjes tot culinair genieten: in een andere stad en land valt zoveel te ontdekken. Benieuwd waar jij op stedentrip kunt? Bekijk de favoriete bestemmingen voor zonvakanties in juli.