Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Kinderen mee

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Reisinfo
  4. Kinderen mee

Kinderen mee

 

Kinderbedjes 
Vaak zijn er kinderbedjes aanwezig in de accommodatie. Dit kun je terugvinden onder het kopje ‘faciliteiten’ bij de desbetreffende accommodatie.

Wanneer je hiervan gebruik wilt maken, is het belangrijk om dit direct bij jouw boeking door te geven. Je kunt dit aanklikken in stap 1 tijdens de online boeking. Het kinderbedje komt dan direct in jouw boeking te staan.

Houd er rekening mee dat kinderbedjes tegen betaling kunnen zijn. De kosten hiervoor betaal je ter plaatse.

Kinderkortingen
Het komt voor dat een accommodatie kinderkorting berekent. Eén of meerdere kinderen krijgen dan korting op de reissom.

Deze korting kun je nakijken op onze website. Het is belangrijk dat je jouw reisgezelschap plus alle geboorte data invoert. Zo krijg je de juiste prijs te zien in de prijstabel bij de desbetreffende accommodatie.

Houd er rekening mee dat kinderen pas korting krijgen wanneer er ook 2 volwassenen in de kamer verblijven.

Met baby’s op vakantie
Sunweb houdt er natuurlijk rekening mee als je op vakantie gaat met een baby. Voor baby’s tot 2 jaar (op de dag van vertrek) verschilt de prijs per geboekte vlucht of accommodatie. De juiste prijs van de baby vind je terug in de prijstabel van de desbetreffende accommodatie.

Voor meer informatie over de bagage regels kijk je onder het kopje ‘vluchten’.

Met kinderen op vakantie
Sunweb biedt veel leuke en kindvriendelijke vakanties aan. Dit kun je gemakkelijk nakijken via de ‘zoek en boek’ functie op onze website. Onder het kopje ‘kinderen’ kun je aangegeven wat voor jouw gezin belangrijk is. Zo krijg je de accommodaties te zien die hierop aansluiten.