Uitzicht bergen tijdens wintersport

Acties

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Reisinfo
  4. Acties

Algemene reisinformatie

Wintersport boeken bij Sunweb

Bekijk hieronder algemene reisinformatie - de belangrijkste informatie over het boeken van jouw wintersport bij Sunweb. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze beleidspagina of neem contact op.

Acties

 

 

Actiecodes

Naar onze vaste klanten worden soms actiecodes verzonden per post of per mail.
Een actiecode kun je ook vinden via bijvoorbeeld onze Facebook pagina, de nieuwsbrief, een advertentie in een krant of tijdschrift.

Houd er rekening mee dat een actiecode niet verwerkt kan worden op een bestaande boeking.

Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief van Sunweb staan leuke aanbiedingen.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbief.

Fast Minutes

Sunweb biedt je de Fast Minutes aan. Wekelijks ontvang je verschillende e-mails met de Fast Minute van die dag. Deze vakantie boek je tegen een scherpe prijs. Schrijf je hier in voor de Outlet Deal.

Skigarantie

Op de meeste wintersport boekingen is de Skigarantie van toepassing.

Hoe werkt het?

  • Sunweb Skigarantie is geldig op boekingen gemaakt t/m 17 oktober 2022.
  • Sunweb Skigarantie is geldig op boekingen met een verblijf tussen 24 december 2022 en 25 maart 2023. Belangrijk is dat het gehele verblijf in de accommodatie binnen deze periode valt. 
  • De Sunweb Skigarantie is van toepassing op alle skigebieden waarvan het hoogste punt van het skigebied (top hoogste berg) minimaal op 2000 meter ligt.
  • Is tussen 5 en 3 dagen voor je vertrek slechts 1/3 (of minder) van de skiliften open, dan kun je jouw wintersportvakantie kosteloos omboeken naar een andere bestemming voor dezelfde vertrekdatum.
  • Sunweb controleert of de omboeking mogelijk is en onder de skigarantievoorwaarden valt. De eventuele meerkosten zijn voor jouw eigen rekening.

Is de Sunweb Skigarantie op jouw wintersportvakantie van toepassing en wil je omboeken? Vul dan het online skigarantie formulier in. Sunweb neemt een beroep op skigarantie alleen in behandeling via dit formulier.

Lees hier de uitgebreide voorwaarden van de Sunweb Skigarantie.