Eigen vervoer

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Reisinfo
  4. Eigen vervoer

Algemene reisinformatie

Wintersport boeken bij Sunweb

Bekijk hieronder algemene reisinformatie - de belangrijkste informatie over het boeken van jouw wintersport bij Sunweb. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze beleidspagina of neem contact op.

Eigen vervoer

 

Aankomst

Het is belangrijk dat je op de dag van aankomst voor 18.00 uur incheckt in jouw accommodatie. Verwacht je na 18.00 uur aan te komen, dan is het belangrijk dat je de accommodatie hiervan op de hoogte stelt. Dan weet je zeker dat de receptie nog geopend is als je aankomt.

Op het accommodatie voucher vind je het telefoonnummer en mail adres van de accommodatie.

> Naar boven

Onderweg

ALCOHOLTEST
Rij je naar of door Frankrijk, dan is het verplicht een verpakking met 2 alcoholtesters in de auto te hebben. Deze test wordt een éthylotest genoemd. In Nederland kun je deze test kopen via het internet of via de apotheek.

REFLECTEREND VESTJE
Het is verplicht om 1 of meerdere reflecterend vestjes mee te nemen op vakantie. Daarnaast is het voor jou en de medereizigers veiliger voor mocht je pech of een ongeluk krijgen. Een reflecterend vestje kun je onder andere kopen bij de ANWB.

SNEEUWKETTINGEN
In de meeste wintersportlanden zijn sneeuwkettingen verplicht.

Als het gebruik van sneeuwkettingen verplicht is, staat dat langs de weg aangegeven met een rond, blauw verkeersbord. Op dit verkeersbord staat een afbeelding van een autoband met een sneeuwketting. Wij adviseren dan ook om altijd sneeuwkettingen mee te nemen in de auto. Het is daarnaast handig als deze binnen handbereik liggen.

WINTERBANDEN
Rij je via Duitsland naar jouw wintersport bestemming, dan zijn winterbanden verplicht.

> Naar boven

Parkeren

Veel accommodaties beschikken over een parkeergarage of een parkeerterrein. Je kunt op onze website nakijken of dit aanwezig is bij de desbetreffende accommodatie via het kopje ‘praktisch’ en daarna onder het kopje ‘faciliteiten’. Houd er rekening mee dat het parkeren vaak tegen betaling is. Deze kosten komen voor jouw eigen rekening.

Staat er aangegeven dat de parkeergelegenheid ‘op aanvraag’ is, dan is het belangrijk de parkeerplaats vooraf te reserveren. Neem hiervoor contact op met ons Contact Center.

> Naar boven

Reisduur

De standaard reisduur voor eigen vervoers vakanties is 8 dagen, 7 nachten. De aankomst in de accommodatie is op een zaterdag.

> Naar boven

Antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Bekijk dan snel de veelgestelde vragen.


> Naar boven