Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Uitzicht bergen tijdens wintersport

Prijzen

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Reisinfo
  4. Prijzen

Algemene reisinformatie

Wintersport boeken bij Sunweb

Bekijk hieronder algemene reisinformatie - de belangrijkste informatie over het boeken van jouw wintersport bij Sunweb. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze beleidspagina of neem contact op.

Prijzen

 

Calamiteitenfonds

Sunweb is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Alle gepubliceerde vakanties vallen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. De kosten hiervoor zijn 2,50 euro per boeking voor maximaal 9 personen.

> Naar boven

Faciliteiten

Het komt voor dat babybedjes, kluisjes en dergelijke tegen betaling zijn. De kosten hiervoor betaal je ter plaatse bij aankomst in de accommodatie.

> Naar boven

Luchthavenbelasting

De luchthavenbelasting is bij de reissom inbegrepen.

> Naar boven

Prijzen op de website

De prijzen op onze website zijn per persoon. De reissom per persoon vind je terug in de prijstabel bij de desbetreffende accommodatie.

> Naar boven

Reserveringskosten

Per boeking berekent Sunweb 37,50,- euro reserveringskosten. Deze kosten worden berekend voor de afhandeling van jouw boeking.

> Naar boven

Toeristenbelasting

Bij de meeste accommodaties dien je ter plaatse bij aankomst nog een klein bedrag aan toeristenbelasting te betalen. De hoogte van dit bedrag vind je bij de beschrijving van de accommodatie en is gebaseerd op informatie die wij per datum van vaststelling hebben ontvangen. Sunweb wordt niet altijd geïnformeerd over wijzigingen in de hoogte van de toeristenbelasting. De prijzen op onze website zijn ook onder voorbehoud.

> Naar boven

Wisselende prijzen

De prijzen kunnen elke dag wijzigen. Dit heeft te maken met de vraag naar een bepaalde bestemming of accommodatie en de voorraad die wij op dat moment hebben. Sunweb speelt daar op in. De prijzen liggen niet vast voor een heel seizoen, zoals dit jaren geleden nog wel het geval was. Als je jouw vakantie hebt geboekt, ligt de reissom vast. Deze kan niet meer aangepast worden.

> Naar boven