Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Uitzicht bergen tijdens wintersport

Mini Ski en Midweek

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Reisinfo
  4. Miniski en midweek

Algemene reisinformatie

Wintersport boeken bij Sunweb

Bekijk hieronder algemene reisinformatie - de belangrijkste informatie over het boeken van jouw wintersport bij Sunweb. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze beleidspagina of neem contact op.

Mini Ski en Midweek


Halfpension voor de Mini Ski en Midweek

Verblijf je in La Plagne, Les Deux Alpes, Val Thorens, La Joue du Loup of Superdévoluy dan kun je halfpension bijboeken. De 1ste maaltijd is het diner op de dag van aankomst. De laatste maaltijd is het ontbijt op de dag van vertrek.
 
Soms is het mogelijk om het ontbijt bij aankomst en diner op de dag van vertrek direct bij te boeken. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met ons Contact Center.
 


Midweek

De Midweek is een alternatieve reisduur voor de standaard weekreizen. Je kunt 4, 5 of dagen skiën of snowboarden.
 
De bus vertrekt in de loop van de middag of aan het begin van de avond vanuit Nederland. De volgende ochtend kom je aan op jouw bestemming. De reisleiding heet je welkom op de bestemming en zorgt dat je direct de skipas ontvangt. Heb je skimateriaal geboekt, dan kun je dit ook direct ophalen. Na het aantal geboekte dagen skiën of snowboarden vertrekt de bus ’s avonds weer naar Nederland. De volgende ochtend ben je op de gekozen uitstapplaats.
 
 

Mini Ski

De Mini Ski is ideaal om een lang weekend te gaan skiën of snowboarden.
 
De bus vertrekt in de loop van de middag of aan het begin van de avond vanuit Nederland. De volgende ochtend kom je aan op jouw bestemming. De reisleiding heet je welkom op de bestemming en zorgt dat je direct de skipas ontvangt. Heb je skimateriaal geboekt, dan kun je dit ook direct ophalen. Na 3 dagen skiën of snowboarden vertrekt de bus ’s avonds weer naar Nederland. De volgende ochtend ben je op de gekozen uitstapplaats.