1. Home
  2. Sudtours
  3. Reisinformatie
  4. Kinderen
Baby's
Voor baby’s van 0 t/m 1 jaar (op de dag van vertrek) betaalt u in de meeste gevallen geen reissom! Er worden dan wel administratiekosten van € 40,- in rekening gebracht. De baby heeft geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig, daar betaalt u dan ook niet voor.

Er zijn helaas een paar accommodatie eigenaren die niet mee doen met dit voordeel en geen uitzondering maken in de bezetting van de kamer voor een baby. Wanneer die voor uw vakantie van toepassing is ziet u dit aan de reissom van de baby op uw factuur. 


Kinderbedjes
Vaak zijn er babybedjes aanwezig in de accommodatie. Dit kunt u terug vinden onder het kopje ‘Accommodatie' en dan onder het kopje 'faciliteiten' bij de desbetreffende accommodatie op de website van Sunweb.

Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, is het belangrijk om dit aan Sudtours door te geven. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@sudtours.nl.

Houd er rekening mee dat babybedjes tegen betaling kunnen zijn. De kosten hiervoor betaalt u ter plaatse.


Kinderkortingen en -prijzen
Sudtours werkt niet met vaste kinderkortingen of –prijzen. Dit betekent echter niet dat kinderen geen korting kunnen ontvangen; het profiteren van de korting kan zelfs hoger oplopen. Indien er sprake is van een kinderkorting, staat dit aangegeven op uw factuur. De korting is afhankelijk van bestemming, kamertype, verblijfduur en vertrekdatum.