Terug

Wintersport in Le Grand Bornand

Destination image
Pistes
19 Km
65 Km
74 Km
35 Km
193 Km
Totaal
Liften
7
30
54
Hoogte
2500m
940m
Gletsjer
0
Loipe
192Km
Funpark
3

Algemene informatie

Aan de voet van de Mont Lachat ligt het traditionele skidorp Le Grand Bornand. Le Grand Bornand is een rustig en gezellig skidorp met een oude dorpskern waar de traditionele Alpensfeer bewaard is gebleven. Le grand Bornand kent een echte authentieke en nostalgische sfeer. Een echte aanrader is de sledetocht per paard.

Het dorp is onderverdeeld in twee hoogtes: Le Grand Bornand Village (1000 m) en Le Chinaillon (1300 m). U vindt hier geen hoogbouw maar veelal rustieke, hout gebouwde chalets.

Voor snowboarders is er een half-pipe, boardercross en een spin. Langlaufers kunnen hier genieten van circa 55 kilometer aan afwisselende, met bossen omringde, loipes en voor wandelaars zijn er rondom dit skidorp ook voldoende mogelijkheden.

Na het skiën of snowboarden kunt u genieten in één van de heerlijke restaurants, een drankje drinken in de bar of eens gaan rodelen of schaatsen.

Het moderne skidorp
La Clusaz ligt op circa 6 kilometer afstand van Le Grand Bornand Village. Misschien leuk om daar eens de pistes uit te proberen?
Lees verder Minder informatie

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Vrienden
Families
Jonge families
Stellen
Overige
naar boven